Primaria Orasului Calimanesti - Articole filtrate după dată: Mai 2017

 

Primaria orasului Calimanesti relanseaza procedura in vederea achizitionarii serviciilor privind intocmirea unui plan cotat pentru drumul catre Manastirea Stanisora pe o lungime aproximativa de 5.600,00 metri.

 

 

 

Serviciul consta in operatiuni topografice pentru intocmirea unui plan de situatie cotat conform cerintelor din Caietul de sarcini.

 

 

 

In cazul in care sunteti interesati va rugam sa incarcati in catalogul electronic disponibil în SEAP oferta dumneavoastra de pret pentru prestarea serviciului mai sus mentionat pana in data de 31.05.2017.

 

Depunerea ofertei se va face numai dupa vizita si evaluarea in teren a situatiei in maxim 5 zile de la lansarea anuntului.

 

Pentru identificare, pentru oferta de pret ce se va publica in catalogul electronic va rugam sa faceti referire in denumirea serviciului la numarul anuntului de publicitate lansat de institutia noastra în SEAP.

 

Oferta va contine si informatii referitoare la termenul de prestare acordat serviciilor ofertate.

 

Achizitia se va finaliza exclusiv prin intermediul catalogului electronic disponibil în SEAP.

 

 

 

Anunt publicitate numarul 96803 publicat in SEAP in data de 24.05.2017.

 

 

 

Informaţii suplimentare: Caietul de Sarcini poate fi descarcat de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri - Achiziţii.

 

Depunerea ofertei se va face numai dupa vizita si evaluarea in teren a situatiei in maxim 5 zile de la lansarea anuntului.

 

Termen de depunere: 31.05.2017

 

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi atasate la Anuntul aferent achizitiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

 

Documentele solicitate la "Conditii participare" vor fi depuse la sediul institutiei sau transmise la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la termenul limita de depunere a ofertelor.

            Pentru informaţii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoana de contact Gavrila Marius.

Publicat în Compartiment Achizitii

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura de achizitie pentru pachet materiale pentru Zilele orasului Calimanesti.

Obiectul achizitiei:

Lipici solid 30 bucăți

Hârtie colorată diverse culori 100 bucăți

Carton duplex 30 bucăți

Acuarele acrilice 15 seturi

Pensule pictură 15 seturi

Plastilină 5 seturi

Scobitori de masa 1 buc

Argilă plastica 3 pungi

Foarfece decupaj 10 bucati

Vopsea pentru face painting ( pictură pe față) 5 bucăți

Pânză pictură 10 bucăți 50/50 cm

Carton format A0 10 bucăți

Bandă dublu adezivă 2 bucăți

Scoci hârtie 2 bucăți

Bandă de marcare 150 metri liniari pentru delimitarea zonelor de lucru

Carioci 1 set   

Carton A4 colorate si albe 100 buc

Feșe mici tifon 5 buc

Pensa 1 buc

1 pereche atele mici

Fese elastice pentru entorse 5 buc

Leucoplast role 5 buc

Apă oxigenată 1 sticlă

Rivanol 1 sticlă

Alcool sanitar 1 sticlă

Comprese sterile 2 pachete

Mănuși sterile de unică folosință 1 cutie   

 In cazul in care sunteti interesati va rugam sa incarcati in catalogul electronic disponibil în SEAP oferta dumneavoastra de pret pentru prestarea serviciului mai sus mentionat pana in data de 15.05.2017.

Pentru identificare, pentru oferta de pret ce se va publica in catalogul electronic va rugam sa faceti referire in denumirea serviciului si la numarul anuntului de publicitate lansat de institutia noastra în SEAP.

Achizitia se va finaliza exclusiv prin intermediul catalogului electronic disponibil în SEAP. Furnizarea este obligatorie pana la data de 20.05.2017

Anunt publicitate numarul 93852 publicat in SEAP in data de 12.05.2017.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la tel. 0751 258 001, persoana de contact Sclipcea Simona.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

Publicat în Compartiment Achizitii

Primaria orasului Calimanesti anunta anularea achiziţie directă finalizată în data de 04.04.2016 şi publicată în SEAP sub nr. [DA11405886]  Servicii de topografie privind intocmirea unui plan cotat pe suprafata de aprox.13.500mp, Parc Trup1.

Motivul anularii: firma selectata din catalogul electronic ca fiind castigatoare nu a respectat condițiile din caietul de sarcini

 

 

Publicat în Compartiment Achizitii
Pagina 1 din 2