Primaria Orasului Calimanesti - Articole filtrate după dată: Iulie 2017

Primaria orasului Calimanesti anunta ca in urma lansarii Anuntului de publicitate numarul 106863 publicat in SEAP în data de 07.07.2017 nu a fost depusa nici o oferta pana la termenul limita din data de 11.07.2017.

Publicat în Compartiment Achizitii

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura in vederea achizitionarii serviciilor de cadastru sistematic pentru inscrierea imobilelor in cartea funciara, conform OUG nr.35/2016.

Serviciul consta in elaborarea elaborarea documentațiilor necesare pentru înregistrarea sistematică a terenurilor la nivelul sectoarelor cadastrale 1 și 2 din UAT Călimănești (maxim 600 imobile)

In cazul in care sunteti interesati va rugam sa incarcati in catalogul electronic disponibil în SEAP oferta dumneavoastra de pret pentru prestarea serviciului mai sus mentionat.

Pentru identificarea ofertei de pret ce se va publica in catalogul electronic de către ofertant, va rugam sa faceti referire in denumirea serviciului la numarul anuntului de publicitate lansat de institutia noastra în SEAP.

Oferta va contine prețul fără TVA și informatii referitoare la termenul de prestare acordat serviciilor ofertate.

Conditii de participare: Prestatorul trebuie sa fie autorizat de ANCPI in conformitate cu Regulamentul aprobat prin Ordinul Directorului General al ANCPI nr 107/2010, respectiv Persoane fizice autorizate - categoria A, B sau D; Persoane juridice autorizate - clasa I, II sau III.

Achizitia se va finaliza exclusiv prin intermediul catalogului electronic disponibil în SEAP.

Anunt publicitate numarul 106863 publicat in SEAP în data de 07.07.2017

Termen de depunere: 11.07.2017

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut.

Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi atasate la Anuntul aferent achizitiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

Ofertantul câștigător va depune odată cu oferta fermă următoarele:

- Certificat de înregistrare fiscală

- autorizatia ANCPI, valabila in momentul depunerii ofertei

- declarațiile privind neîncadrarea în art.164, art.165, art.167

- declarația privind neîncadrarea în art.59, art.60

- declarație privind respectarea legislației de sănătate și securitate în muncă

Pentru informaţii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoane de contact ing.Ungureanu Darie şi ing.Cerbu Simona.

Publicat în Compartiment Achizitii