Primaria Orasului Calimanesti - Articole filtrate după dată: Septembrie 2018

Odată cu începerea noului an școlar, la Călimănești, a fost inaugurată Grădinița cu Program Normal. Investiția a fost realizată cu fonduri de la Guvernul României, prin Ministerul Educației și cu fonduri locale. Contribuția orașului Călimănești la construirea grădiniței a fost de aproximativ 5 miliarde de lei.

Publicat în Comunicate de Presa

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura in vederea achizitionarii serviciilor de întocmire «Strategie locală  de alimentare cu energie termică a orasului Calimanesti».

 Serviciile constau in întocmirea «Strategiei locale de alimentare cu energie termică a orasului Calimanesti» corespunzator cerintelor caietului de sarcini, standardelor si reglementarilor legislative in vigoare.

 In cazul in care sunteti interesati va rugam sa depuneti oferta dumneavoastră de pret pentru prestarea serviciului mai sus mentionat direct la sediul Primăriei oraşului Călimăneşti, str. Calea lui Traian, nr.380, judeţul Vâlcea, sau prin fax: 0250750082, sau prin mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 Pentru identificarea ofertei de pret va rugam sa denumiti oferta: Servicii de întocmire «Strategie locală de alimentare cu energie termică a orasului Calimanesti»

Oferta va contine prețul fără TVA și informatii referitoare la termenul de prestare acordat serviciilor ofertate.

 Conditii de participare:

Depunerea ofertei se va face numai dupa vizita si evaluarea in teren a situatiei, confirmată prin încheierea unui Proces-Verbal între reprezentantul persoanei fizice sau juridice interesate și un reprezentant al Primăriei orașului Călimănești. Vizita în teren este stabilită pe data de 05.09.2017 între orele 12:00-16:00 și este considerată condiție obligatorie de participare.

 Anunt publicitate numarul ADV1032390 publicat in SEAP în data de 03.09.2018

 Termen de depunere: 12.09.2018

 Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut.

 Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi atasate la Anuntul aferent achizitiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

 Pentru informaţii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoana de contact Nemeş Ilie.

Publicat în Compartiment Achizitii
Pagina 1 din 2