Caută hotărâri după cuvinte cheie și data adoptării

-

Articole filtrate după dată: Marți, 16 Iulie 2019

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura in vederea achizitionarii de servicii de întocmire Studiu de fezabilitate pentru investiţia „Extindere reţele gaze naturale şi energie electrică în oraşul Călimăneşti”.

Studiu de fezabilitate pentru investiţia mai sus menţionată vizează 8.063,0 metri pentru estindere reţea de gaze naturale şi 5.463,00 metri pentru extindere reţea energie electrică

Extinderea sistemului de distribuţie gaze naturale constau în montarea de conducte PE gaze naturale de joasa presiune, care sa alimenteze noile imobile construite.

Lucrările de extindere reţea electrica constau in amplasarea de stâlpi de tip SE (fundaţie turnata), montarea conductorilor, a prizelor de pamant si a descarcatoarelor pentru asigurarea protecţiei împotriva supratensiunilor atmosferice.

 

In cazul in care sunteti interesati va rugam sa incarcati in catalogul electronic disponibil în SEAP oferta dumneavoastra de preţ pentru efectuarea serviciilor mai sus mentionate.

Oferta financiara detaliata, oferta tehnică şi orice alte documente aparţinând achiziţiei, vor fi depuse direct la registratura instituției, prin fax: 0250 750 082, sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data 17.07.2019, ora 15:00

 Pentru identificarea ofertei de pret ce se va publica in catalogul electronic de către ofertant, va rugam ca la denumirea reperului să folosiți titulatura ”SF „Extindere reţele gaze naturale şi energie electrică în oraşul Călimăneşti”

 Oferta va contine prețul fără TVA.

Conditii de participare: Achizitia se va finaliza exclusiv prin intermediul catalogului electronic disponibil în SEAP.

Termen de depunere: 17.07.2019, ora 15:00

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut

Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi atasate la Anuntul aferent achizitiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

Pentru informaţii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la tel. 0250.750.080.

 

Publicat în Compartiment Achizitii
Pagina 1 din 2