Actualitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Pentru atenuarea efectelor temperaturilor ridicate asupra populației pe perioada când acestea se manifestă, adică temperature peste 30 grade Celsius, la nivelul UAT Oraș Călimănești se vor întreprinde următoarele activități:
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA Sucursala de Căi Ferate Craiova anunță că în perioada 14-25 iulie 2021 se execută lucrări de ierbicidare a terasamentului căii ferate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Având în vedere temperaturile ridicate prognozate în perioada următoare, societatea Apavil SA face un apel către consumatori să reducă pe cât posibil consumul de apă potabilă, altul decât cel casnic.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite. Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, astfel: 05.07.2021, între orele…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
La inițiativa domnului primar dr. Florinel Constantinescu, Consiliul Local a aprobat modificarea HCL nr. 95/14/26.11.2020 privind aprobarea anulării accesoriilor în cazul obligaţiilor bugetare restante la data de 31 martie 2020, datorate bugetului local al Oraşului Călimăneşti, în sensul prelungirii termenului de acordare a acestor facilităţi până la data de 31…

Pagina 1 din 17