Actualitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Primăria orașului Călimănești informează cetățenii că au obligația de a respecta prevederile legale impuse de legislație, privind arderea miriștilor, stufului, tufărișurilor sau vegetației ierboase. În vederea diminuării fenomenului de incendiere a vegetației uscate de pe terenurile agricole și a posibilității de propagare a focului la gospodării cetățenești și fond silvic,…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima perioadă a fost dominată de contradicții, necunoscute, temeri, dar și de provocări și noi riscuri asumate, în fața cărora comunitatea din Călimănești a reacționat cu multă energie, trecând cu bine prin una dintre cele mai neașteptate perioade ale evoluției sale, la fel cum s-a întâmplat cu întreaga societate. După…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea Împotriva SARS-CoV2 a aprobat în data de 21.04.2021 Instrucțiunea nr. 141 privind măsurile pentru organizarea vaccinării împotriva COVID-19 prin intermediul operatorilor economici. Prezentul document (din galeria foto atașată) abrogă Instrucțiunea nr. 132/12.04.2021.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În data de 16.04.2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, întrunit în ședință extraordinară de lucru, a emis Hotărârea nr. 22.

Proiect de buget 2021

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În anul 2021 se estimează că veniturile bugetului local al orașului Călimănești sunt în valoare totală de 64.050.000 lei. Resursele și destinația le găsiți în atașamentul de mai jos.

Pagina 1 din 15