Articole filtrate după dată: Noiembrie 2016

În conformitate cu Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare, se dă publicităţii următorul

ANUNŢ

privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea regulamentului pentru stabilirea conditiilor de impunere a supraimpozitarii pe cladirile si terenurile neingrijite de pe raza orasului Calimanesti

Data afişării: 07.11.2016

Documente: - Expunere de motive la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind majorarea cu până la 500% a impozitului pe clădiri şi a impozitului pe teren pentru clădirile şi terenurile neîngrijite şi respectiv pentru terenurile agricole nelucrate timp de 2 ani consecutiv situate pe raza oraşului Călimănesti (atasat)
- Proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea regulamentului pentru stabilirea conditiilor de impunere a supraimpozitarii pe cladirile si terenurile neingrijite de pe raza orasului Calimanesti (ataşat)

• Termenul-limită, locul şi modalităţile prin care se pot trimite în scris propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare:
- 21.11 – 15.12.2015 (conf. art. 6, alin. 4 din legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare) la sediul Primăriei orasului Calimanesti din str. Calea lui Traian 306 sau adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Responsabil de relaţia cu societatea civilă
Scirlea Ion