Autentificare

Compartiment Achiziții Publice

Nr. 16934 data 19.09.2023             

                

 

Primăria oraşului Călimăneşti lansează procedura în vederea achiziționării serviciilor de elaborare documentaţie audit energetic aferent investiţiei Cresterea eficientei energetice in cladirea Primariei orasului Calimanesti, judetul Valcea.

 

Având în vedere oportunitatea atragerii unor fonduri nerambursabile, U.A.T. Oraș Călimănești a depus o cerere de finanâare pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice în clădirea Primăriei orașului Călimănești, județul Vâlcea”. Pentru accesarea acestor fonduri nerambursabile trebuie reactualizat auditul energetic ținând cont de ordinul M.D.L.P.A. nr. 16/2023, aparut în Monitorul Oficial nr. 46 din 17.01.2023, prin care reglementarea tehnică „Metologie de calcul al performanței energetice a clădirilor, indicativ Mc 001-2022” a intrat în vigoare.

 

Clădirea Primăriei orașului Călimănești are următorii indicatori tehnici:

  • Sd C1 = 979,00 mp
  • Regim de înălțime D+P+1E

 

Autoritatea contractantă solicită ca predarea documentaţiei să nu depăşească termenul de 10 zile calendaristice.

 

În cazul în care sunteţi interesaţi vă rugăm să depuneţi la registratura instituției, prin fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., oferta dumneavoastră de preţ pentru efectuarea serviciilor mai sus mentionate, până la data de 22.09.2023, ora 16:00.

 

Oferta va conține prețul fără TVA și termenul de prestare a serviciilor.

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut

 

Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau                 e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la solicitarile de clarificări vor fi atasate la Anunţul aferent achiziţiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

Pentru orice alte informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoană de contact Nemeş Ilie.