Florinel Constantinescu

Primarul orasului Calimanesti

Program Audiente: Vineri 9-12

Vizualizeaza CV

Duminică, 07 Februarie 2021

Elevii, educatoarele, învăţătorii şi profesorii lor, cu toţii revin la şcoală. Cu o rată de infectare de sub 1/1000, staţiunea Călimăneşti se află în scenariul verde al derulării cursurilor în şcoli.

Primul gând pe care îl am în legătură cu acest eveniment este unul de recunoştinţă pentru toţi concitadinii noştri care au înţeles să respecte regulile de distanţare pentru a da ocazia elevilor şi dascălilor lor să se întâlnească în clasele de curs şi să se apuce de treabă. Mulţumesc mult pentru efort şi insist să continuăm în acest fel pentru a avea cât mai puţine îmbolnăviri.

Următorul meu gând de mulţumire este pentru toţi cei care s-au ocupat ca totul să fie în regulă în grădiniţe şi în şcoli. Dascălii şi noi, administraţia locală, am făcut tot ceea ce era necesar pentru a avea şcoala pregătită să-i primească pe elevi. Toată lumea ştie care sunt regulile de urmat, traseele de deplasare şi ce materiale avem la dispoziţie, măşti de protecţie şi dezinfectanţi, în primul rând. Mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest efort şi părinţilor care, acasă la ei, i-au pregătit pe copii să vină la şcoală.

În al treilea rând, mă gândesc la ceea ce urmează. Toată lumea ştie că sunt un om foarte apropiat de şcoală, în general. Am fost tot timpul alături de elevi, de dascăli şi de părinţii copiilor. Mărturisesc că, dintre toate evenimentele la care am participat, ceremoniile de premiere a celor mai buni sunt preferatele mele. Tocmai de aceea, mă gândesc cu mare bucurie la viitoarele succese şcolare ale copiilor noştri şi le urez tuturor să fie mereu printre campioni. Să fiţi cei mai buni la învăţătură şi la respectarea tuturor regulilor de sănătate!

 Primar Dr. Florinel CONSTANTINESCU

Joi, 23 Aprilie 2020

Introducere

În exercitarea atribuțiilor ce îmi revin, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 57 din 3 iulie 2019 privind Codul Administrativ, precum și cu ale Legii nr. 544/2001, actualizată, privind liberul acces la informațiile de interes public, prezint Raportul anual privind starea economică, socială şi de mediu a unităţii administrativ-teritoriale.

Acest raport este atât o datorie morală, cât și legală, care reflectă acțiunile și activitățile intreprinse de instituţia pe care o reprezint, pe parcursul unui an.

Sclipcea Valentin

Viceprimar al orașului Călimănești

Consilier din partea Partidului Ecologist Român

Comisia pentru administrație publică locală, juridică, pentru apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, pentru organizarea și funcționarea aparatului de specialitate al primarului, a instituțiilor și serviciilor publice de interes local, pentru societăți comerciale în care orașul este acționar sau asociat, asociații de dezvoltare locală și servicii în care orașul este asociat, pentru cooperare instituțională pe plan intern și extern.

Jurist Nistor Maria Simina

Secretarul General al Primăriei Orașului Călimănești

Program Audiențe: Miercuri 9-12